Voor werkgevers

Welkom bij Bikeshift! Het fietsbezorger platform van Europa. We helpen je graag met de werving en planning van bezorgers. Neem gerust contact met ons op!

Fact and figures

1403
Shifters
2
Actief in 2 landen
27
Steden
4
Awards

Waarom Bikeshift

Voor werkgevers

Over Bikeshift

Met bijna 10 jaar recruitment ervaring, richten we nu al deze energie en ervaring op het werven van alleen de beste fietskoeriers. Bikeshift regelt niet alleen de werving en voorselectie, maar ook de vlotte planning en snelle betalingen via onze speciaal gebouwde mobiele applicatie. Met behulp van de in de loop der jaren verzamelde data, kunnen we de juiste koerier voor de klus voorstellen, aanpassen en inzetten waar en wanneer dan ook. Alle koeriers zijn direct in dienst bij Bikeshift, beheren hun eigen schema, krijgen wekelijks betaald en zijn bovenal goed verzekerd. Wij streven ernaar om het nummer één fietskoeriersplatform van Europa te worden. Join the ride. Enjoy the ride. Bikeshift.

Data driven

Met de verzamelde data en ervaring zijn we een kennispartner voor onze klanten. We weten precies hoe de markt zich ontwikkelt en kunnen daar op inspelen.

We leveren kwalitatief goede drivers die bij ons door de recruiters aan selectie worden onderworpen. We voeren meerdere gesprekken waaronder een afsluitende videocall om te zien of de driver in het profiel past.

Voor werkgevers
Voor werkgevers

Planning

Daarnaast nemen we de planning van onze pool bij de klant uit handen via onze eigen planningsapp die te downloaden is in de Apple App Store of Google Play Store. Onze planners zorgen iedere week voor een op maat gemaakt exportbestand wat door jullie toe te voegen is aan een eigen planningsysteem.

Goed werkgeverschap

We zorgen goed voor onze drivers. Naast dat we altijd bezig zijn met leuke acties voor onze drivers zijn de drivers bij ons in dienst. Hierdoor dragen wij zorg voor een wekelijkse uitbetaling, doorbetaling bij ziekte en een verzekering mocht er een ongeluk gebeuren.

Verder staat ons team de hele dag klaar voor vragen en vinden we een persoonlijke band met onze collega’s heel belangrijk. Wij zijn geen platform waar mensen zich aanmelden voor diensten maar wij begeleiden onze fietsbezorgers zo goed mogelijk wat zich vertaalt in de prestatie van onze drivers.

Als je na het lezen van dit stuk nog vragen hebt aarzel niet om contact op te nemen. We zijn bereikbaar via 038082258 of via info@bikeshift.be

Join the ride. Enjoy the ride. Bikeshift.

Kind regards,
Lodewijk van Nooten
Founder Bikeshift

Voor werkgevers

Wij werken samen met

Wij werken samen met de onderstaande opdrachtgevers.

  • Gorillas
  • Mr. Butler
  • Zapp
  • Cycloon
  • postnl

Neem contact met ons op