BIkeshift X DOCKR

Bezorgdiensten en andere logistieke dienstverleners worstelen al een tijd met twee grote uitdagingen. Aan de ene kant de drukke binnensteden met bijbehorende hoge parkeerkosten en milieuzones. Aan de andere kant de personeelstekorten.

DOCKR

Samen op weg

Samen op weg

Bij DOCKR zijn we sinds kort een strategische samenwerking aangegaan met Bikeshift. Bikeshift is hét recruitmentplatform voor fietskoeriers. Zo helpen we samen onze klanten aan goed personeel en een goede elektrische bakfiets. Hoe gaaf is dat?!

Door onze krachten te bundelen worden onze klanten totaal ontzorgd. Klanten kunnen namelijk gebruik maken van een all inclusive abonnement waarbij zowel het vervoermiddel als de fietskoerier eenvoudig geregeld zijn. Zo gaan we samen de weg op naar een duurzamere toekomst.

arrow
Fanatieke fietskoeriers

Fanatieke fietskoeriers

Met bijna 10 jaar aan recruitment ervaring, richt Bikeshift zich met een grote dosis aan energie en ervaring op het werven van alleen de állerbeste fietskoeriers. Wist je bijvoorbeeld dat ze actief zijn in 27 steden en al 4 awards in de pocket hebben? 

Een leefbare binnenstad

Een leefbare binnenstad

Bij DOCKR staan we voor flexibiliteit, duurzaamheid én snelheid. Het is dan ook geen toeval dat we precies deze eigenschappen terugvinden in onze nieuwe partner Bikeshift. Zo zorgen we er samen op een duurzame manier voor dat de leefbaarheid in steden wordt verbeterd. En dat pakketten snel worden geleverd. Ook maken we gebruik van flexibele abonnementen. 

Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en je kunt afschalen, opschalen of switchen van vervoermiddel wanneer het jou uitkomt. Klinkt goed, toch?

Wij werken samen met

Wij werken samen met de onderstaande opdrachtgevers.

  • Gorillas
  • Mr. Butler
  • Zapp
  • Cycloon
  • postnl

Neem contact met ons op